top of page

Opleidingen

Kinesiotaping

Care2Cure biedt de basisopleiding Kinesiotape aan, gedurende 2 cursusdagen. De opleiding is bedoeld voor iedereen die zelf aan de slag wil met deze (relatief nieuwe) tapemethode. Enige basiskennis van het verloop van spieren is echter een pré. Kinesiotape zorgt ervoor dat de pijn vermindert, het genezingsproces sneller verloopt en de cliënt meer bewegingsvrijheid heeft dan met de ‘klassieke’ niet elastische tape.

 

De tweedaagse opleiding wordt aangeboden op zondag 3 en zondag 17 december 2023 en daarnaast op zaterdag 16 maart en zaterdag 6 april 2024. Lestijden zijn van 09.30 uur - ±15:15 uur

De opleiding Kinesiotape kost €225,- (vrijgesteld van BTW). Voor dit bedrag krijgt u:

  • reader

  • het gebruik van tape tijdens de cursus

  • certificaat

  • koffie/thee 

  • lunch

Bij inschrijving betaalt u €25,-. Dit bedrag wordt op het cursusgeld in mindering gebracht bij betaling van het restant van het cursusgeld. Het resterende bedrag betaalt u uiterlijk 6 weken voor aanvang van de eerste cursusdag. Wanneer de inschrijving niet wordt doorgezet, komt het inschrijfgeld ten goede aan Care2Cure, als tegemoetkoming in administratie- en reserveringskosten. 

De opleiding Kinesiotape gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers per opleiding bedraagt 10 deelnemers.

bottom of page